• αισθητικός βελονισμός
    αισθητικός βελονισμός

Ο αισθητικός βελονισμός ή αλλιώς ο κοσμητικός βελονισμός

Ο αισθητικός βελονισμός συνδυάζει άριστα τη σοφία της παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής με τον κοσμητικό βελονισμό αποκλειστικά και με απόλυτα εξειδικευμένο τρόπο για το πρόσωπο σας για να σας βοηθήσει να φαίνεστε υγιείς και όμορφοι.

Είναι η πιο αυθεντική μορφή θεραπείας αντιγήρανσης καθώς εργάζεται εσωτερικά στον οργανισμό σας ώστε να βελτιώσει την υγεία σας και παράλληλα προάγει τη σφριγηλότητα και υγεία του δέρματός σας.

Ο βελονιστής χρησιμοποιεί τους μεσημβρινούς οι οποίοι είτε αρχίζουν είτε τελειώνουν στο πρόσωπο, στην ουσία τους διεγείρει για να ισορροπήσει την ενέργειά σας. Παράλληλα θεραπεύει και τους παράγοντες εκείνους που ενοχοποιούνται για τη διαδικασία γήρανσης.

Με τον αισθητικό βελονισμό, το δέρμα σας μένει αστραφτερό, με σφριγηλό δέρμα και πιο απαλές γραμμές καθώς και λιγότερες ρυτίδες.

Ο αισθητικός βελονισμός χρησιμοποιείται επίσης για να αντιμετωπίσει το πρήξιμο κάτω από τα μάτια, τους μαύρους κύκλους, το αφυδατωμένο δέρμα, την ακμή και της ευρυαγγείες.

Επιπλέον ο βελονισμός μπορεί να σας  βοηθήσει να έχετε υψηλά επίπεδα ενέργειας, και μια αίσθηση χαλάρωσης και ανανέωσης. Μπορείτε επίσης να αναμένετε κι άλλα θετικά αποτελέσματα, όπως μειωμένο στρες, βελτιωμένο ύπνο και πέψη, καθώς και μείωση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης.

Αισθητικός βελονισμός :Ποια είναι η διαδικασία;

Η συνεδρία προσαρμόζεται διαφορετικά στον κάθε πελάτη και οργανώνεται βάσει των επιθυμητών αποτελεσμάτων αλλά και μετά από ολιστική αξιολόγηση της υγείας του ενδιαφερόμενου. Ο χειροπράκτης σας συνδυάζει στη θεραπεία σας βελονισμό και αν χρειάζεται παραδοσιακή κινέζικη ιατρική. Θα σας δοθούν επίσης και διατροφικές συμβουλές.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι το πρόσωπό σας αντανακλά την υγεία σας. Αν είστε υγιής και ισορροπημένος, αυτό θα καθρεφτίζεται στο δέρμα σας.

Πότε ο αισθητικός βελονισμός  μπορεί να ξεκινήσει ως θεραπεία αντιγήρανσης

Ο αισθητικός βελονισμός είναι επεμβατικός και διορθωτικός, επομένως μπορείτε να ξεκινήσετε σε οποιαδήποτε ηλικία. Αν ξεκινήσετε τις θεραπείες αυτές λίγο πριν τα 30 σας ή και λίγο μετά, μπορείτε να μειώσετε σε εκπληκτικό ποσοστό τη διαδικασία της γήρανσης,ενισχύοντας το κολλαγόνο σας και βελτιώνοντας την υγεία του δέρματος και του σώματός σας.

Αν πάλι είστε σαράντα, πενήντα, εξήντα, αυτές οι θεραπείες θα γυρίσουν τον χρόνο πίσω και θα μειώσουν τις σκληρές γραμμές και τις ρυτίδες, χαρίζοντάς σας πιο σφιχτό και λαμπερό δέρμα. Ετοιμαστείτε να λάμψετε!

Ο βελονιστής σας θα καταγράψει το πλήρες ιστορικό σας προκειμένου να μάθει τι ακριβώς.

Τα αποτελέσματα της αισθητικής προσώπου με βελονισμό

Αν και μπορεί να περιμένετε μια εκτυφλωτικά λαμπερή επιδερμίδα μετά τον αισθητικό βελονισμό, θα χρειαστούν περίπου δέκα με δώδεκα συνεδρίες για να έχετε ορατά αποτελέσματα.

Οι συνεδρίες θα πρέπει να λαμβάνουν χώρα δύο φορές την εβδομάδα, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα για την πρώτη σειρά θεραπειών. Για να συντηρήσετε τα αποτελέσματα, σας προτείνουμε μια συνεδρία κάθε έξι βδομάδες για να αναζωογονείτε την επιδερμίδα σας.

Ο αισθητικός βελονιστής  θα σας μάθει επίσης πώς να περιποιείστε το δέρμα σας με εξειδικευμένα προϊόντα. Είναι εξίσου σημαντικό να προσφέρετε στο δέρμα σας θρεπτικά στοιχεία όπως βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και συμπληρώματα διατροφής που θα ενισχύσουν την υγεία του οργανισμού σας.

Εξάλλου, το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο, και το μόνο ορατό οργανο, και χρειάζεται την ανάλογη φροντίδα.

Ο αισθητικός βελονισμός προσώπου μας βοηθά να αποφύγουμε το μπότοξ

Σε αντίθεση με τις θεραπείες του μπότοξ, ο αισθητικός βελονισμός αφορά ολόκληρο το πρόσωπο. Ο στόχος της αισθητικής ιατρικής δεν είναι να εξαφανίσει τις γραμμές και τις ρυτίδες άμεσα, αλλά πιο πολύ να βελτιώσει την υγεία του δέρματος, καθώς και να σφίξει και να φωτίσει την επιδερμίδα.

Ο αισθητικός βελονισμός είναι μια καταπληκτική επιλογή για εκείνους που θέλουν να αποφύγουν τις ενέσεις μπότοξ, αλλά και μια σπουδαία επιλογή για εκείνους που έχουν κάνει μπότοξ αλλά θέλουν να αναζωογονηθεί τώρα ολόκληρο το πρόσωπό τους.

Οι συγκεκριμένοι πελάτες έχουν αναφέρει ότι μετά τις συνεδρίες αυτές μείωσαν τις ενέσεις μπότοξ, καθώς ο αισθητικός βελονισμός συνέβαλλε στη σύσφιξη ολόκληρης της επιδερμίδας τους.

Ο αισθητικός βελονισμός είναι δημοφιλής και αποτελεσματικός

Ο αισθητικός βελονισμός γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής, και υπάρχουν αποδείξεις για τα εκπληκτικά αποτελέσματά του. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία του αισθητικού βελονισμού είναι ότι προσεγγίζει την υγεία ολιστικά.

Αν ψάχνετε τρόπους για να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, να φαίνεστε αλλά και να είστε πιο υγιείς, τόσο ως προς το δέρμα όσο και ως προς το σώμα σας, τότε ο βελονισμός είναι η κατάλληλη λύση για εσάς. Μα μην αφήστε τον οποιονδήποτε να αγγίξει το πρόσωπό σας! Σιγουρευτείτε ότι ο βελονιστής σας είναι άριστα καταρτισμένος.

Καλέστε μας τώρα για να συζητήσουμε για το θέμα που σας απασχολεί για μία δωρεάν συνάντηση γνωριμίας

Επικοινωνία Αθήνα

Call Now Button