Ο διαλογισμός είναι μία μορφή πνευματικής συγκέντρωσης κατά τη διάρκεια του οποίου απομακρύνουμε κάθε σκέψη και ερέθισμα από το συνειδητό του έπειτα από βαθιά χαλάρωση.

Ο διαλογισμός είναι κάτι παραπάνω από ξεκούραση. Με το διαλογισμό φτάνουμε σε ανώτερα και βαθύτερα επίπεδα του υπερσυνειδητού μυαλού και αφυπνίζουμε την καθαρή ενέργεια που υπάρχει εκεί, φέρνοντάς την στο προσκήνιο. Όταν όλα μας τα επίπεδα λειτουργούν αρμονικά, τότε μιλάμε για ολοκληρωτική μεταμόρφωση.

Διαλογισμός

Διαλογισμός

Υπάρχουν πολλά είδη διαλογισμού με το κάθε ένα από αυτά να προσφέρει την ψυχική ηρεμία , τη γαλήνη και την ισορροπία που χρειαζόμαστε όπως:

Ο Διαλογισμός αναπνοών και του οραματισμού

Ο Διαλογισμός της Σιωπής  και της μουσικής

Ο Διαλογισμός Τρατακ και  Μάντρα

Ο Διαλογισμός Γκασό και Μαντάλα

Το ποιος ταιριάζει στον καθένα είναι καθαρά προσωπικό και μπορείτε να πειραματιστείτε στην αρχή, έως ότου βρείτε αυτόν που θα σας κάνει να βιώνετε περισσότερο δύναμη, χαρά και γαλήνη .

Όποιον και να διαλέξεις προετοιμάσου κατάλληλα πριν τον ξεκινήσεις κάνοντας τα παρακάτω βήματα

Καθαρίσε το χώρο σου

Βάλε κεριά και αρωματικά stick

Bάλε μία μουσική που να σε ηρεμεί και να σε χαλαρώνει

Κάθισε αναπαυτικά και βάλε τα χέρια σου σε θέση προσευχής.

Πάρτε δέκα βαθιές διαφραγματικές αναπνοές εισπνέοντας από τη μύτη και εκπνέοντας από το στόμα. Κάθε αναπνοή την κάνε τη όλο και πιο αργή και όλο και πιο βαθιά. Εισπνέεις καθαρό ζωτικό οξυγόνο και εκπνέις κάθε αρνητικό που σε περιβάλλει και ταυτόχρονα χαλαρώνεις όλο και περισσότερο.

Μείνε στο κέντρο σου όπου κυριαρχεί η απόλυτη αρμονία…..

Αναφορικά με όσους δεν έχετε ξανακάνει διαλογισμό, επειδή η διαδικασία των αναπνοών μπορεί να σας δυσκολέψει στην αρχή, σας συμβουλεύουμε να δοκιμάστε αργές βαθιές διαφραγματικές αναπνοές ξαπλωμένοι στην αρχή έως ότου να συνηθίσετε και να αφεθείτε στη διαδικασία.Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μάθετε η θέλετε να δοκιμάσετε  αυτή τη μορφή πνευματικής συγκέντρωση στο χώρο μας, καλέστε μας.

Leave a Comment

Call Now Button