Θα χρειαστεί να σταματήσω τα Φάρμακα που λαμβάνω;
Σε ενδείξεις που γίνεται λήψη φαρμάκων κατά αραιά χρονικά διαστήματα όπως ενδεικτικά για ημικρανίες, πόνοι περιόδου κ.α. μπορεί να αποφευχθεί η λήψη τους και αντικατάστασή τους από βότανα ή θεραπευτική διατροφή.  Σε άλλες περιπτώσεις, οι θεραπείες προωθούν την θεραπευτική δράση του φαρμάκου σας. Ενδέχεται το τελικό αποτέλεσμα των θεραπειών να είναι τέτοιο, που να μην χρειάζεται να λαμβάνετε κανένα φάρμακο, πάντα όμως με τη σύμφωνη γνώμη του θεράποντος γιατρού που σας παρακολουθεί.
Ο ηλεκτροβελονισμός πονάει;

Ο ηλεκτροβελονισμός με λέιζερ που κάνουμε στο κέντρο μας είναι ανώδυνος γιατί γίνεται με την χρήση φωτός τύπου λέιζερ οπότε δέν το αισθάνεστε καθόλου

Πόσες θεραπείες αδυνατίσματος θα χρειαστώ;

Ο αριθμός των θεραπειών εξαρτάται από το πόσα κιλά πρέπει να χάσετε αλλά και την ηλικιακή ομάδα στην οποία ανήκετε.

Πόσες συνεδρίες πόνου θα χρειαστώ;

Ο αριθμός των θεραπειών εξαρτάται από τη σοβαρότητα της νόσου, την πρόοδο του και πόσο καιρό προϋπάρχει. Σε σοβαρές περιπτώσεις, είναι απαραίτητες συχνές συνεδρίες. Σε χρόνιες περιπτώσεις, οι θεραπείες είναι πιο κατανεμημένες και χορηγούνται μέχρις ότου η νόσος βελτιώνει ή σταθεροποιεί.

Πόση ώρα διαρκεί μια συνεδρία

Ο μέσος όρος είναι 40 με 60 λεπτά.

Τα βότανα έχουν παρενέργειες;
Τα βότανα δεν έχουν παρενέργειες ούτε αν λαμβάνονται αυτόνομα ούτε σε συνδυασμό με φάρμακα. Βοηθούν εξαιρετικά και δρουν απευθείας στη ρίζα του προβλήματος.
Τι πρέπει να κάνω πρίν απο μία συνεδρία;
Προσπαθήστε να μην έχετε καταναλώσει μεγάλο γεύμα 2 ώρες πριν το ραντεβού σας καθώς η διαδικασία της πέψης επηρεάζεται σημαντικά. Φροντίστε να μην έχετε πιει καφέ ή τσάι ή έχετε μασήσει τσίχλες/καραμέλες με χρωστικές ουσίες καθώς, επηρεάζεται το χρώμα της γλώσσας και δεν μπορεί να γίνει σωστή διάγνωση.
Call Now Button