Ο κλάδος της διαιτολογίας στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική, διδάσκει ότι οι περισσότερες τροφές και βότανα, έχουν φαρμακευτικές ιδιότητες. Αυτά τα τρόφιμα φέρουν μια θεραπευτική ουσία που υποστηρίζει εγγενώς μια συγκεκριμένη λειτουργία του οργάνου. Με τα θρεπτικά συστατικά τους αλλά και με το διαχωρισμό τους σε θερμές, ψυχρές, πικάντικες, αλμυρές, ξινές και πικρές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως φάρμακα τα οποία λειτουργούν ευεγερτικά στην πορεία σας προς την επούλωση.
 
Για αυτό το λόγο, χρειάζεται η απαιτούμενη προσοχή στην κατανάλωσή τους, καθώς ενδέχεται αντί να μειωθούν τα συμπτώματα μίας παθολογίας να επιδεινωθούν. Πάντα είναι απαραίτητη η καθοδήγηση ενός θεραπευτή παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής.
Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλτε το μηνυμα σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search