Ρέικι σε περίοδο εγκυμοσύνης

 In θεραπείες

Πολλοί αναρωτιούνται εάν μπορεί να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στη μητέρα ή στο μωρό μετά από συνεδρίες Reiki. Η απάντηση είναι πως το ρέικι είναι ασφαλές για τις έγκυες γυναίκες.

Το σώμα μιας γυναίκας σε περίοδο εγκυμοσύνης αλλάζει συνεχώς. Ενεργειακά το σώμα της υπερλειτουργεί, κάνοντάς την πιο ευάλωτη φυσικά και συναισθηματικά. Δεχόμενη μια θεραπέια Ρέικι κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, την βοηθά να ισορροπήσει τις ενέργειες και να καθαρίσει σώμα και πνεύμα.

Το έμβρυο απορροφά και αισθάνεται τα εξωτερικά ερεθίσματα, τόσο της μητέρας όσο και του πατέρα.  Για αυτό το λόγο είναι πολύ σημαντικό και οι δύο να είναι προετοιμασμένοι, ώστε η εγκυμοσύνη να εξελιχθεί όσο γίνεται πιο φυσικά και ευχάριστα.

Το Reiki είναι αρωγός από την προσπάθεια σύλληψης έως και την γέννηση του παιδιού.

Η χαλάρωση και η αποβολή του άγχους και του στρες μέσω των θεραπειών ρεικι συμβάλλουν στην πιο γρήγορη σύλληψη ενός μωρού.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, οι ορμόνες της γυναίκας αλλά και η ενέργειά της δεν βρίσκονται σε ισορροπία. Το Reiki προσφέροντας συναισθηματική και σωματική υποστήριξη βοηθά έτσι ώστε:

Να ελαττωθούν τα πρώτα συμπτώματα της εγκυμοσύνης όπως ναυτίες και ζαλάδες

Να μένει ήρεμη η μέλλουσα μαμά

Να εξαλείψει το άγχος για την ώρα του τοκετού

Να δημιουργηθεί ακόμα μεγαλύτερη σύνδεση ανάμεσα στη μητέρα και το βρέφος

Απαλύνει τους φόβους της μητέρας για την εγκυμοσύνη και την γέννα

Ενισχύει τη σχέση της μητέρας και του πατέρα με το έμβρυο ή με το βρέφος

[bctt tweet=”Το Reiki προσφέρει συναισθηματική και σωματική ισορροπία στις έγκυες γυναίκες” username=””]

Μετά τη γέννηση του παιδιού καλό θα ήταν η μητέρα να εκπαιδεύεται και να παίρνει τον πρώτο βαθμό του Ρέικι καθώς αυτό θα τη βοηθήσει να είναι δίπλα στο μωρό της μεταφέροντάς του την ενέργεια κάθε φορά που έχει κολικούς, που βγάζει δοντάκια, όταν είναι ανήσυχο το βράδυ ή όταν χτυπάει.

Recent Posts

Leave a Comment

Call Now ButtonΣπλήνας