Τι σημαίνει συντονισμός ρέικι

 In θεραπείες

Ο συντονισμός  ρέικι είναι η πνευματική διαδικασία κατά την οποία ο Reiki Master Teacher μεταβιβάζει την ενέργεια και τις ιδιότητες του Reiki στον εκπαιδευόμενο. Από τη στιγμή που θα γίνει η σύνδεση τότε η ικανότητα διοχέτευσης της ενέργειας ισχύει για μία ζωή.

Ο παραδοσιακός συντονισμός Ρέικι είναι αυστηρά ατομικός και απαγορεύεται η παρουσία οποιουδήποτε άλλου στο χώρο πέρα του Master ο οποίος και πραγματοποιεί το συντονισμό.

Κατά τη διάρκεια του πέρα από τη σύνδεση με το Reiki ο εκπαιδευόμενος καθαρίζει από οποιοδήποτε θέμα φέρει (ψυχοσωματικό ή θέματα του ενεργειακού του πεδίου).

Μόλις ολοκληρωθεί ο συντονισμός εκτός από τη σύνδεσή μας με την ενέργεια του Reiki, θα ενισχυθεί η ικανότητα της αυτοθεραπείας μας, η διαίσθησή μας, η αισιοδοξία μας και θα αισθανόμαστε συμπόνια και ανάγκη για προσφορά και βοήθεια στο συνάνθρωπό μας.

Όσο πιο πολύ κάνουμε την αγωγή μας, θα αισθανόμαστε όλο και περισσότερο τη ροή της ενέργειας και στο σώμα μας αλλά και στα χέρια μας.

Ο συντονισμός του πρώτου βαθμού αφορά την αυτοθεραπεία μας.

Ο συντονισμός του δεύτερου βαθμού επειδή συνδεόμαστε με τα σύμβολα του Reiki, μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε αγωγή στους άλλους έχοντας την ικανότητα της προστασίας του εαυτού μας, να στέλνουμε reiki από μακρυά, να καθαρίζουμε ενεργειακά το χώρο μας κ.α.

Ο συντονισμός του τρίτου βαθμού μας δίνει την ικανότητα να διαχειριστούμε προβλήματα υγείας, να μεταβιβάσουμε με συντονισμούς την ενέργεια του Reiki, όπως επίσης ισχυροποιείται η θεραπεία κατά τη διάρκεια της αγωγής.

Recent Posts

Leave a Comment

Call Now Buttonσύμβολα του ReikiΗ μοναξιά αιτία των ψυχοσωματικών προβλημάτων