Παρέχουμε υπηρεσίες μασάζ στην Αθήνα,θεραπείες μασάζ

Αθλητικό μασάζ

Αθλητικό μασάζ 45'-30€

Δοκιμάστε αθλητικό μασάζ στη Health path

Το αθλητικό μασάζ είναι ένα είδος μασάζ που χρησιμοποιείται συνήθως πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά από αθλητικές εκδηλώσεις ή έντονη σωματική δραστηριότητα. Έχει σχεδιαστεί για να βοηθά στην πρόληψη τραυματισμών, να προετοιμάζει το σώμα για αθλητική δραστηριότητα και να βοηθά στη διαδικασία αποκατάστασης μετά από έντονη άσκηση.

Οι τεχνικές αθλητικού μασάζ μπορούν να περιλαμβάνουν βαθύ μασάζ ιστών, θεραπεία με σημεία ενεργοποίησης, μυοπεριτονιακή απελευθέρωση και διατάσεις. Ο θεραπευτής μασάζ θα εστιάσει συνήθως σε περιοχές του σώματος που αντιμετωπίζουν πόνο, δυσκαμψία ή ένταση. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια ποικιλία τεχνικών για να απελευθερώσουν την ένταση και να αυξήσουν την κυκλοφορία στις πληγείσες περιοχές.

Το αθλητικό μασάζ μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση του εύρους κίνησης, στη μείωση του μυϊκού πόνου και της κόπωσης και στην επιτάχυνση της διαδικασίας αποκατάστασης μετά την άσκηση. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην πρόληψη τραυματισμών εντοπίζοντας και αντιμετωπίζοντας πιθανές προβληματικές περιοχές προτού γίνουν σοβαρές.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το αθλητικό μασάζ δεν απευθύνεται μόνο σε αθλητές και ο καθένας μπορεί να επωφεληθεί από αυτό το είδος μασάζ. Είτε είστε πολεμιστής του Σαββατοκύριακου είτε απλά θέλετε να βελτιώσετε τη συνολική υγεία και ευεξία σας, το αθλητικό μασάζ μπορεί να είναι μια πολύτιμη προσθήκη στη ρουτίνα ευεξίας σας.

Το να μοιράζεσαι δείχνει φροντίδα ❤️
Scroll to Top