σιάτσου

Σιάτσου μασάζ

Διάρκεια 45' Τιμή : 30 €

Απολαύστε ένα μασάζ  σιάτσου στο χώρο μας

Το μασάζ σιάτσου είναι μια μορφή ιαπωνικού μασάζ που περιλαμβάνει την άσκηση πίεσης σε διάφορα σημεία του σώματος χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα, τις παλάμες και τους αντίχειρες. Η λέξη “shiatsu” σημαίνει “πίεση των δακτύλων” στα Ιαπωνικά.

Το μασάζ σιάτσου βασίζεται στις αρχές της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής, η οποία υποστηρίζει ότι υπάρχει ένα δίκτυο ενεργειακών καναλιών, ή «μεσημβρινών», που διατρέχουν όλο το σώμα. Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία, μπλοκαρίσματα ή ανισορροπίες στη ροή της ενέργειας μέσω αυτών των μεσημβρινών μπορεί να προκαλέσουν σωματικά και συναισθηματικά προβλήματα.

Κατά τη διάρκεια ενός μασάζ σιάτσου, ο θεραπευτής ασκεί πίεση σε συγκεκριμένα σημεία κατά μήκος των μεσημβρινών, χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως το χτύπημα, το ζύμωμα, το τέντωμα και το κράτημα. Ο στόχος του μασάζ είναι να τονώσει τις φυσικές διαδικασίες επούλωσης του σώματος, να απελευθερώσει την ένταση και να προωθήσει τη χαλάρωση.

Το μασάζ σιάτσου χρησιμοποιείται συχνά για τη θεραπεία ποικίλων καταστάσεων, όπως μυοσκελετικό πόνο, πονοκεφάλους, άγχος και αϋπνία. Γενικά θεωρείται ασφαλές για τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά όπως συμβαίνει με κάθε μορφή μασάζ, μπορεί να μην είναι κατάλληλο για όλους.

Το να μοιράζεσαι δείχνει φροντίδα ❤️
Scroll to Top