ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

Σταυρός Αγίας Παρασκευής

Χάρτης περιοχών

Βελονισμός στην Αθήνα – Αμπελόκηποι  Health path

Βελονισμός στην Αγία Παρασκευή Health path

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ Ε-Mail

Εργάσιμες ώρες

Δευτέρα-Παρασκευή 0900-2200

Σαββάτο 0900-2030

Κυριακή 0900-2030

Οδηγίες πρόσβασης

Με αυτοκίνητο

Επί της Μεσογείων στο ρεύμα από Αθήνα προς Παλλήνη, φτάνετε στο Σταυρό της Αγίας Παρασκευής. Δεξιά ξεκινάει η Λαυρίου και αριστερά είναι η κατεύθυνση προς Γέρακα. Προχωράτε ευθεία, όπου η Μεσογείων γίνεται Μαραθώνος και στα 500 μέτρα από τη γέφυρα του Σταυρού, στο δεξί σας χέρι συναντάτε ένα pet city. Ακριβώς στη γωνία του καταστήματος (Μεσσηνίας) κάνετε δεξιά και η Ικονίου είναι το δεύτερο στενό (αριστερά για να βρείτε το 9).

*Εάν έρχεστε από Αττική οδό βγαίνετε στην έξοδο 15 (Λ. Μαραθώνος)

*Θερμή παράκληση : Υπάρχει ένα κλειστό γκαράζ δίπλα από το κέντρο μας, όπου λόγω στενότητας του δρόμου, δεν μπορούν να βγουν τα αυτοκίνητα, αν έχει παρκάρει κάποιος απέναντι από αυτό (υπάρχει σήμανση στο σημείο). Σας παρακαλούμε θερμά να μην παρκάρετε εκεί το αυτοκίνητο καθώς δημιουργούνται προβλήματα από τους ένοικους. Το πάρκινγκ στην περιοχή είναι εξαιρετικά εύκολο, οπότε δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση!!!

 

Με μέσα μαζικής μεταφοράς

Μετρό

Φτάνετε με το μετρό στο σταθμό Νομισματοκοπείο. Εκεί υπάρχει αφετηρία λεωφορείων όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λεωφορειακές γραμμές   304 & 305 και κατεβαίνετε στη στάση Παναγίτσα.

Στη στάση Παναγίτσα υπάρχει μία Pizza Hut. Στο στενό μέσα, ο πρώτος κάθετος είναι η Φανερωμένης και ο δεύτερος η Ικονίου (κάνετε δεξιά για τον αριθμό 9). 

Προαστιακός

Στάση στο σταθμό Παλλήνη και από το ρεύμα προς Αθήνα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λεωφορειακές γραμμές 305 & Α5, όπου κατεβαίνετε στη στάση Παναγίτσα  και περνάτε απέναντι στο ρεύμα προς Παλλήνη.

Στη στάση Παναγίτσα υπάρχει μία Pizza Hut. Στο στενό μέσα, ο πρώτος κάθετος είναι η Φανερωμένης και ο δεύτερος η Ικονίου (κάνετε δεξιά για τον αριθμό 9)

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλτε το μηνυμα σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search