ενεργειακό μασάζ

Ενεργειακό μασάζ

Διάρκεια 45' Τιμή : 35 €

Απολαύστε ένα ενεργειακό μασάζ στο χώρο μας

Το ενεργειακό μασάζ είναι ένα είδος θεραπείας μασάζ που εστιάζει στον χειρισμό των ενεργειακών πεδίων του σώματος για την προώθηση της χαλάρωσης, της θεραπείας και της συνολικής ευεξίας. Βασίζεται στην πεποίθηση ότι το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από ενέργεια που ρέει μέσω καναλιών ή μεσημβρινών.

Κατά τη διάρκεια ενός ενεργειακού μασάζ, ο θεραπευτής μπορεί να χρησιμοποιήσει τα χέρια, τα δάχτυλά του ή άλλα εργαλεία για να ασκήσει πίεση, να τεντώσει και να χειριστεί τα ενεργειακά πεδία του σώματος. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην απελευθέρωση της έντασης και των εμποδίων στη ροή της ενέργειας, η οποία μπορεί να βοηθήσει σε σωματική, συναισθηματική και πνευματική θεραπεία.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι ενεργειακού μασάζ, όπως το Ρέικι, το Σιάτσου και η Ρεφλεξολογία. Το Ρέικι, για παράδειγμα, περιλαμβάνει τη χρήση του απαλού αγγίγματος ή την τοποθέτηση των χεριών σε συγκεκριμένα μέρη του σώματος για την προώθηση της ροής της ενέργειας. Το Σιάτσου, από την άλλη πλευρά, περιλαμβάνει την άσκηση πίεσης σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος για την εξισορρόπηση της ενέργειας του σώματος και την προώθηση της χαλάρωσης.

Το ενεργειακό μασάζ μπορεί να είναι ευεργετικό για μια ποικιλία καταστάσεων, συμπεριλαμβανομένου του στρες, του άγχους, του χρόνου πόνου και της κόπωσης. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την προώθηση της υγείας και της ευεξίας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το ενεργειακό μασάζ δεν υποκαθιστά την ιατρική θεραπεία και θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλες μορφές υγειονομικής περίθαλψης.

Το να μοιράζεσαι δείχνει φροντίδα ❤️
Scroll to Top