Υπηρεσίες μασάζ

Θεραπείες Μασάζ

Η Health Path με την ιδιότητα του ελληνικού κέντρου κινέζικης παραδοσιακής ιατρικής και βελονισμού σας προσφέρει μία ποικιλία  απο θεραπείες μασάζ στην Αθήνα.

Υγεία

Το μασάζ είναι υγεία, είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες που μπορείτε να προσφέρετε στο σώμα σας, καταπολεμά την κόπωση και τους μυϊκούς πόνους.

Χαλάρωση

Το μασάζ είναι χαλάρωση, το μυαλό και το σώμα είναι βαθιά συνδεδεμένα, το μασάζ είναι ένας τρόπος να χαλαρώσετε το σώμα και το μυαλό σας από τους ρυθμούς της καθημερινότητας.

 

Ευεξία

Το μασάζ σας αναζοωγονεί και σας δημιουργεί αίσθηση  ευεξία.Είναι μια θεραπεία που σας προσφέρει την πολυτέλεια της γαλήνης του νου,καθώς ηρεμεί το πνεύμα.

Θεραπευτές

Οι θεραπευτές μας κατέχουν υψηλού επιπέδου εκπαίδευση στην τέχνη του μασάζ. Οι δεξιότητές τους ανταποκρίνονται τέλεια στις ανάγκες σας.

Σεβασμός

Στη Health path ο σκοπός μέσω των υπηρεσιών μας είναι να κυριαρχεί ο σεβασμός ο επαγγελματισμός και η αποτελεσματικότητα!

Υπηρεσίες

Οι θεραπευτές του Health Path είναι στη διάθεσή σας για να φροντίσουν τις ανάγκες σας με τις καλύτερες υπηρεσίες στον τομέα του μασάζ.

Δείτε τις θεραπείες μασάζ

Κέντρο Μασάζ

Εάν σας ενδιαφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία μασάζ σε έναν όμορφο χώρο με καταξιωμένους θεραπευτές τότε επικοινωνήστε μαζί μας

Ρεφλεξολογία

Διάρκεια 30' Κόστος €30
ρεφλεξολογία στην αθήνα
Η Ρεφλεξολογία είναι ένας τύπος εναλλακτικής θεραπείας που περιλαμβάνει την άσκηση πίεσης σε συγκεκριμένες περιοχές των ποδιών, των χεριών και των αυτιών για την προώθηση της επούλωσης και της χαλάρωσης σε αντίστοιχα όργανα και συστήματα του σώματος. Εδώ είναι μερικές από τις πιο κοινές θεραπείες

Μασάζ Κυτταρίτιδας

Διάρκεια 20' Κόστος €25
Μασάζ Κυτταρίτιδας

Το μασάζ κυτταρίτιδας με την μέθοδο των βεντουζών. Βοηθάει στην μείωση της κυτταρίτιδας και στο αδυνάτισμα.Διορθώνει το δέρμα αυξάνοντας την σφρυγιλότητα και την ομοιομορφία.Αυτό συμβαίνει με την τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος,την αποτοξίνωση του σώματος με την τόνωση λεμφικού συστήματος.Με αυτό τον τρόπο γίνεται η αποβολή του λίπους με αποτέλεσμα την μείωση των πόντων στα σημεία θεραπείας

Χαλαρωτικό Μασάζ

Διάρκεια 45' Κόστος €30
Σας παρέχουμε υπηρεσίες Χαλαρωτικού μασάζ στην Αθήνα (relax massage)
Το μασάζ κατά του στρες είναι ένα είδος μασάζ που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθά στη μείωση του στρες και στην προώθηση της χαλάρωσης.Μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση από την ένταση και το άγχος στο σώμα, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε μια σειρά από σωματικά και συναισθηματικά οφέλη.

Κεφαλής-Αυχένα

Διάρκεια 25' Κόστος €25

Το μασάζ κεφαλής και αυχένα είναι ένα είδος θεραπευτικού μασάζ που εστιάζει στο κεφάλι, το λαιμό και τους ώμους για να ανακουφίσει την ένταση και να προωθήσει τη χαλάρωση.Κατά τη διάρκεια ενός μασάζ κεφαλής και αυχένα, ο θεραπευτής θα χρησιμοποιήσει μια ποικιλία τεχνικών για να χειριστεί τους μαλακούς ιστούς του κεφαλιού, του λαιμού και των ώμων. Είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να χαλαρώσετε, να μειώσετε τον πόνο την ένταση και να βελτιώσετε την υγεία σας

Ενεργειακό μασάζ

Διάρκεια 45' Κόστος €35
ενεργειακό μασάζ

Το ενεργειακό μασάζ είναι μία θεραπεία μασάζ που εστιάζει στον χειρισμό των ενεργειακών πεδίων του σώματος για την προώθηση της χαλάρωσης, της θεραπείας και της συνολικής ευεξίας. Βασίζεται στην πεποίθηση ότι το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από ενέργεια που ρέει μέσω καναλιών ή μεσημβρινών

Μασάζ αδυνατίσματος

Διάρκεια 60' Κόστος €35
Μασάζ αδυνατίσματος

Το μασάζ αδυνατίσματος είναι ένα είδος θεραπείας μασάζ που είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για άτομα που θέλουν να χάσουν βάρος.Στοχεύει στη μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας, στη βελτίωση της κυκλοφορίας και στην προώθηση της απώλειας βάρους.Περιλαμβάνει έναν συνδυασμό τεχνικών μασάζ, συμπεριλαμβανομένου του Deep tissue μασάζ,του μασάζ κυτταρίτιδας με βεντούζες,του μασάζ λεμφικής παροχέτευσης και της μυοπεριτονιακής απελευθέρωσης.

Πλάτη αυχένα μασάζ

Διάρκεια 30' Κόστος €30
Μασάζ πλάτης αυχένα

Ο πόνος στην πλάτη και ο αυχενικός πόνος είναι κοινές καταστάσεις που αντιμετωπίζουν πολλοί άνθρωποι και η θεραπεία μασάζ  είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος διαχείρισης και ανακούφισης αυτών των συμπτωμάτων.Η θεραπεία μασάζ του πόνου στην πλάτη όσο και του πόνου στον αυχένα, βοηθάει στη χαλάρωση των μυών, στη βελτίωση της κυκλοφορίας και στη μείωση της έντασης και του στρες. 

Dip tissue μασάζ

Διάρκεια 45' Κόστος €35
Deep tissue μασάζ

Η τεχνική του deep tisiue massage μασάζ η αλλιώς του σουηδικού μασάζ περιλαμβάνει την χρήση μακριών, ομαλών κινήσεων, δυναμικής μάλαξης, τριβής και κυκλικών κινήσεων στα εξωτερικά στρώματα των μυών. Αυτό το είδος μασάζ στοχεύει στην προώθηση της χαλάρωσης, στη βελτίωση της κυκλοφορίας και στη μείωση της έντασης και του στρες των μυών.Μπορεί να γίνει χρήση λαδιών ή λοσιόν μασάζ

Λεμφικό μασάζ

Διάρκεια 45' Κόστος €30
Λεμφικό μασάζ

Το λεμφικό μασάζ, γνωστό και ως μασάζ λεμφικής παροχέτευσης, είναι ένας τύπος θεραπείας μασάζ που στοχεύει στην τόνωση του λεμφικού συστήματος, το οποίο είναι υπεύθυνο για την απομάκρυνση των αποβλήτων και των τοξινών από το σώμα. Το λεμφικό σύστημα είναι ένα δίκτυο αγγείων και κόμβων που βοηθούν στην κυκλοφορία του λεμφικού υγρού σε όλο το σώμα.

Σιάτσου μασάζ

Διάρκεια 60' Κόστος €60
σιάτσου

Το μασάζ σιάτσου είναι μια μορφή ιαπωνικής θεραπείας που περιλαμβάνει την άσκηση πίεσης σε διάφορα σημεία του σώματος χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα, τις παλάμες και τους αντίχειρες. Η λέξη “shiatsu” σημαίνει “πίεση των δακτύλων” στα Ιαπωνικά.Το μασάζ σιάτσου βασίζεται στις αρχές της  κινεζικής ιατρικής, η οποία υποστηρίζει ότι υπάρχει ένα δίκτυο ενεργειακών καναλιών, ή «μεσημβρινών», που διατρέχουν όλο το σώμα.

Holistic μασάζ

Διάρκεια 60' Κόστος €55
Holistic μασάζ

Το ολιστικό μασάζ είναι ένα είδος θεραπείας μασάζ που στοχεύει στη θεραπεία ολόκληρου του ατόμου και όχι μόνο στα σωματικά του συμπτώματα. Βασίζεται στην αρχή ότι το σώμα, το μυαλό και τα συναισθήματα είναι αλληλένδετα και ότι οποιαδήποτε ανισορροπία σε έναν τομέα μπορεί να επηρεάσει τους άλλους.Ο στόχος ενός ολιστικού μασάζ είναι να δημιουργήσει  ισορροπία και αρμονία στο πνεύμα και το σώμα

Ayurvedic massage

Διάρκεια 120' Κόστος €140
Παρέχουμε υπηρεσίες μασάζ στην Αθήνα,θεραπείες μασάζ

Το Αγιουρβέδικο μασάζ είναι μια παραδοσιακή θεραπευτική πρακτική από την Ινδία που χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό τεχνικών μασάζ, φυτικών ελαίων και διαλογισμού για να εξισορροπήσει τα τρία dosha (βιολογικές ενέργειες) του σώματος και να προάγει τη συνολική ευεξία. Ο θεραπευτής  χρησιμοποιεί διαφορετικά λάδια και τεχνικές ανάλογα με τις ειδικές ανάγκες και τις ανισορροπίες του ατόμου.

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Με κάθε θεραπεία Αγιουβέρδικου μασάζ,σας κάνουμε δώρο μία θεραπεία ρεφλεξολογίας

ειναι η καταλληλη στιγμη ΓΙΑ ΝΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για να κλείσετε ένα ραντεβού μασάζ με πιστοποιημένους θεραπευτές της κινέζικης ιατρικής

Η τοποθεσία μας

Λεωφόρος Κηφισίας 73 Αθήνα - Αμπελόκηποι

Ωρες λειτουργιασ

ΔΕΥΤ-ΠΑΡ: 0900-2100
ΣΑΒ-ΚΥΡ : ΚΛΕΙΣΤΑ

Επικοινωνια

Τηλ:2106619898
ΚΙΝ:6946396770
Email: [email protected]

Scroll to Top