Μασάζ αδυνατίσματος

Διάρκεια 60' Τιμή : 35 €

Απολαύστε ένα μασάζ αδυνατίσματος στο χώρο μας

Το μασάζ αδυνατίσματος είναι ένα είδος θεραπείας μασάζ που στοχεύει στη μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας, στη βελτίωση της κυκλοφορίας και στην προώθηση της απώλειας βάρους. Συνήθως περιλαμβάνει έναν συνδυασμό τεχνικών μασάζ, συμπεριλαμβανομένου του βαθύ μασάζ ιστού, του μασάζ λεμφικής παροχέτευσης και της μυοπεριτονιακής απελευθέρωσης.

Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας μασάζ αδυνατίσματος, ένας εκπαιδευμένος θεραπευτής θα ασκήσει πίεση στις πληγείσες περιοχές του σώματος, όπως οι μηροί, οι γλουτοί και η κοιλιά, χρησιμοποιώντας μια ποικιλία τεχνικών. Η πίεση έχει σχεδιαστεί για να διεγείρει το λεμφικό σύστημα, το οποίο βοηθά στην απομάκρυνση των τοξινών και της περίσσειας υγρών από το σώμα.

Εκτός από τα φυσικά οφέλη του μασάζ αδυνατίσματος, πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι είναι μια χαλαρωτική και αναζωογονητική εμπειρία. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το μασάζ αδυνατίσματος δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο της υγιεινής διατροφής και της τακτικής άσκησης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με αυτές τις αλλαγές στον τρόπο ζωής για να συμβάλει στην προώθηση της απώλειας βάρους και στη βελτίωση της συνολικής υγείας και ευεξίας.

Scroll to Top