Μασάζ κεφαλής αυχένα

Διάρκεια 25' Τιμή : 25 €

Ανακουφιστείτε απο την κούραση και τους πόνους της κεφαλής και του αυχένα με ένα μασάζ στο χώρο μας

Το μασάζ κεφαλής και αυχένα είναι ένα είδος θεραπευτικού μασάζ που εστιάζει στο κεφάλι, το λαιμό και τους ώμους για να ανακουφίσει την ένταση και να προωθήσει τη χαλάρωση. Εκτελείται συνήθως σε καθιστή θέση, με τον δέκτη στραμμένο προς τα εμπρός και τον θεραπευτή μασάζ να στέκεται πίσω του.

Κατά τη διάρκεια ενός μασάζ κεφαλής και αυχένα, ο θεραπευτής μασάζ θα χρησιμοποιήσει μια ποικιλία τεχνικών για να χειριστεί τους μαλακούς ιστούς του κεφαλιού, του αυχένα και των ώμων. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει το ζύμωμα, το τρίψιμο και το σφίξιμο των μυών, καθώς και την άσκηση ήπιας πίεσης σε ορισμένα σημεία στο κεφάλι και τον αυχένα.

Μερικά από τα οφέλη του μασάζ κεφαλής και αυχένα μπορεί να περιλαμβάνουν:

  • Μείωση του στρες και του άγχους
  • Ανακούφιση από πονοκεφάλους έντασης
  • Ανακουφίζει τον πόνο στον αυχένα και τους ώμους
  • Βελτίωση της κυκλοφορίας
  • Ενίσχυση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού
  • Ενίσχυση των συνολικών συναισθημάτων χαλάρωσης και ευεξίας


Εάν ενδιαφέρεστε να κάνετε μασάζ κεφαλής και αυχένα, μπορείτε συνήθως να βρείτε θεραπευτές μασάζ που ειδικεύονται σε αυτό το είδος θεραπείας σε σπα, κέντρα ευεξίας και άλλες εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης. Φροντίστε να επικοινωνήσετε τυχόν συγκεκριμένες ανησυχίες ή περιοχές έντασης με τον θεραπευτή μασάζ σας, ώστε να μπορεί να προσαρμόσει το μασάζ στις ατομικές σας ανάγκες.

Το να μοιράζεσαι δείχνει φροντίδα ❤️
Scroll to Top