υπηρεσίες βελονισμού

Υπηρεσίες βελονισμού

Ο βελονισμός είναι μια μορφή παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής που περιλαμβάνει την εισαγωγή λεπτών βελόνων σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος για την τόνωση της ροής ενέργειας και την προώθηση της επούλωσης. Ο βελονισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία ποικίλων καταστάσεων, συμπεριλαμβανομένων του πόνου, των πεπτικών διαταραχών, των αλλεργιών, του άγχους και της κατάθλιψης.

Οι υπηρεσίες βελονισμού παρέχονται συνήθως από αδειούχους βελονιστές που έχουν υποβληθεί σε εκτενή εκπαίδευση στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική και τεχνικές βελονισμού.

Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας, ο βελονιστής θα αξιολογήσει την κατάσταση του ασθενούς και στη συνέχεια θα εισάγει τις βελόνες σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Οι συνεδρίες βελονισμού συνήθως διαρκούν από 30 έως 60 λεπτά και οι ασθενείς μπορεί να χρειαστεί να υποβληθούν σε πολλαπλές συνεδρίες για να επιτύχουν τα βέλτιστα αποτελέσματα. Οι βελόνες που χρησιμοποιούνται στον βελονισμό είναι πολύ λεπτές και τυπικά δεν είναι επώδυνες, αν και οι ασθενείς μπορεί να εμφανίσουν μυρμήγκιασμα ή θαμπό πόνο στο σημείο εισαγωγής.

Εκτός από τις υπηρεσίες βελονισμού με την τοποθέτηση  βελόνων,σας προσφέρουμε και άλλες τεχνικές όπως βεντούζες, moxibustion και ηλεκτροβελονισμό,ωτοβελονισμό και μασάζ.

Εάν ενδιαφέρεστε να λάβετε υπηρεσίες βελονισμού, έχουμε μεγάλη εμπειρία και την ικανότητα να δημιουργήσουμε ένα πλάνο θεραπείας της για την κατάστασής σας. Οι βελονιστές μας είναι έτοιμοι να σας απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε σχετικά με τη θεραπεία και να σας παρέχουμε καθοδήγηση σχετικά με τον τρόπο προετοιμασίας και ανάρρωσης από κάθε συνεδρία.

Βελονισμός και χρόνιος πόνος

ο βελονισμός είναι μία αποτελεσματική θεραπεία για μια ποικιλία τύπων πόνου, συμπεριλαμβανομένου του χρόνιου πόνου, του πονοκεφάλου,του πόνου στον αυχένα,στην πλάτη,την μέση,στα άκρα καθώς και πολλών άλλων  καταστάσεων

αδυνατισμα με βελονισμο εφαρμογη

Ο βελονισμός μειώνει την όρεξη και τις λιγούρες, αυξάνοντας τον μεταβολισμό και μειώνοντας το στρες και το άγχος. Η μείωση της όρεξης και η τόνωση του μεταβολισμού γίνετε με τη χρήση συγκεκριμένων βελονιστικών  σημείων

Ο βελονισμος βοηθάει στη διακοπη καπνισματος και στα στερητικα συνδρομα της νικοτινης

Ο βελονισμός βοηθάει στη διακοπή του καπνίσματος. Η πρακτική περιλαμβάνει την εισαγωγή βελόνων σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος για την αντιμετώπιση των στερητικών συνδρόμων του σώματος,μειώνοντας την επιθυμία και τα συμπτώματα στέρησης

αισθητικός βελονισμός
Ο βελονισμός προσώπου, γνωστός και ως αισθητικός βελονισμός ή κοσμητικός βελονισμός, είναι μια τεχνική που περιλαμβάνει την εισαγωγή λεπτών βελόνων σε συγκεκριμένα σημεία στο πρόσωπο, το λαιμό και το τριχωτό της κεφαλής για να προωθήσει μια πιο νεανική και λαμπερή εμφάνιση

Ο ηλεκτροβελονισμός είναι μια μορφή βελονισμού που περιλαμβάνει τη διέλευση ενός μικρού ηλεκτρικού ρεύματος μέσα από τις βελόνες βελονισμού. Αυτή η τεχνική χρησιμοποιείται για την ενίσχυση των επιδράσεων του παραδοσιακού βελονισμού και την τόνωση της θεραπευτικής απόκρισης του σώματος.

Ο ωτοβελονισμός, είναι μια μορφή βελονισμού που περιλαμβάνει τη διέγερση συγκεκριμένων σημείων στο αυτί με λεπτές βελόνες, πίεση ή ηλεκτρική διέγερση για τη θεραπεία διαφόρων παθήσεων υγείας.
Ο ωτοβελονισμός έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία ενός ευρέος φάσματος καταστάσεων, όπως πόνος, εθισμός,απώλεια βάρους και τη διακοπή του καπνίσματος.

Συνδυασμός Βελονισμού Και Ομοιοπαθητικής
ομοιοπαθητική λειτουργεί

Ο συνδυασμός βελονισμού και ομοιοπαθητικής μετράει πάνω από 100 χρόνια ζωής. Πιο συγκεκριμένα, ο Dr. August Weihe (μαθητής του δημιουργού της ομοιοπαθητικής Hahnemann), συνέδεσε 197  βελονιστικά σημεία του σώματος με αντίστοιχα ομοιοπαθητικά φάρμακα

Παραδοσιακή κινέζικη ιατρική

Οι κινέζοι παρατήρησαν, ότι μετά από ατυχήματα που είχαν κατά τη διάρκεια της εργασίας τους  με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο,ότι υπήρχε μείωση ή ακόμα και εξάλειψη διαφόρων συμπτωμάτων ή ασθενειών ή πόνου, τα οποία βίωναν μέχρι και τη στιγμή του τραυματισμού.

μόξα

Η θεραπεία με μόξα είναι μια τεχνική της παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής  η οποία περιλαμβάνει την καύση του φυτού αρτεμισία, ένα μικρό, σπογγώδες βότανο. Ο σκοπός της θεραπείας με μόξα είναι η ενίσχυση της ροής του αίματος στο σώμα,αλλά και η διέγερση της ροής της ενέργειας .

Το να μοιράζεσαι δείχνει φροντίδα ❤️
Scroll to Top