Υπηρεσίες βελονισμου

Θεραπείες βελονισμού

Η Health Path με την ιδιότητα του ελληνικού κέντρου κινέζικης παραδοσιακής ιατρικής και βελονισμού σας προσφέρει υπηρεσίες βελονισμού απο πιστοποιημένους βελονιστές στην Αθήνα.

Βελονισμός

Ο βελονισμός είναι μια θεραπευτική μέθοδος της παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής που περιλαμβάνει την εισαγωγή λεπτών βελόνων σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος για την τόνωση των φυσικών θεραπευτικών μηχανισμών του σώματος και την προώθηση της συνολικής υγείας και ευεξίας.Ο βελονισμός θεραπεύει ένα ευρύ φάσμα ασθενειών και καταστάσεων υγείας.

Κινέζικη ιατρική

Η ΠΚΙ περιλαμβάνει μια σειρά από θεραπείες,όπως:βελονισμό,βοτανοθεραπεία,βεντούζες,μοξοθεραπεία και μασάζ.Η βοτανοθεραπεία χρησιμοποιεί θεραπείες με βάση τα φυτά.Οι βεντούζες περιλαμβάνουν την τοποθέτηση φλιτζανιών στο δέρμα.Η μοξοθεραπεία την καύση βοτάνων που θερμαίνουν το σώμα,Το μασάζ την μάλαξη.

Ολιστική θεραπεία

Η ΠΚΙ τονίζει επίσης τη σημασία της διατήρησης ενός υγιεινού τρόπου ζωής,συμπεριλαμβανομένης της σωστής διατροφής, της άσκησης και της μείωσης του στρες. Ο στόχος της ΠΚΙ είναι να αποκαταστήσει την ισορροπία και την αρμονία στο σώμα, το μυαλό και το πνεύμα και να αποτρέψει την εμφάνιση ασθενειών και ασθενειών από την αρχή.

 

Θεραπευτές

Οι θεραπευτές μας κατέχουν υψηλού επιπέδου εκπαίδευση στην τέχνη του βελονισμού.Είναι πιστοποιημένοι και  εγγεγραμένοι στο σύλλογο βελονιστών  Ελλάδος. Οι δεξιότητές τους ανταποκρίνονται τέλεια στις ανάγκες σας

Σεβασμός

Στη Health path κυριαρχεί ο σεβασμός και ο επαγγελματισμός !Εάν ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε τον βελονισμό, έχουμε την εμπειρία και την ικανότητα να δημιουργήσουμε ένα πλάνο θεραπειών βελονισμού για την περίπτωση σας.

Υπηρεσίες

Οι βελονιστές μας είναι έτοιμοι να απαντήσουν σε όλες τις ερώτησεις που μπορεί να έχετε σχετικά με τη θεραπεία σας.Σε αυτή την σελίδα θα βρείτε μία λίστα με τις υπηρεσίες βελονισμού που σας παρέχουμε

Δείτε τις θεραπείες βελονισμού

Κέντρο βελονισμού

Εάν σας ενδιαφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία βελονισμού σε έναν όμορφο χώρο με καταξιωμένους θεραπευτές τότε επικοινωνήστε μαζί μας

Βελονισμός και χρόνιος πόνος

Ο βελονισμός αποτελεί μία αποτελεσματική θεραπεία για την αντιμετώπιση μίας ποικιλίας πόνων.Αντιμετωπίζει με μεγάλη επιτυχία τους οξείς πόνους, που προκύπτουν ξαφνικά όπως ένα πόνος στην μέση ή τον αυχένα.Εξίσου όμως αντιμετωπίζει επιτυχημένα και τις χρόνιες καταστάσεις πόνου όπως είναι οι ημικρανίες τα αυχενικά σύνδρομα και οι χρόνιες μυοσκελετικές καταστάσεις 

αδυνατισμα με βελονισμο εφαρμογη

Οι μελέτες έχουν δείξει ότι ο βελονισμός προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στην διαχείριση του βάρους.Ποιό συγκεκριμένα ο βελονισμός μειώνει την όρεξη και τις λιγούρες, αυξάνοντας τον μεταβολισμό και μειώνοντας το στρες και το άγχος. Η μείωση της όρεξης και η τόνωση του μεταβολισμού γίνεται με την διέγερση, με βελόνες συγκεκριμένων σημείων,τα οποία ελέγχουν τα κέντρα της πείνας στον εγκέφαλο μας.

Ο βελονισμος βοηθάει στη διακοπη καπνισματος και στα στερητικα συνδρομα της νικοτινης

Ο βελονισμός βοηθάει στη διακοπή του καπνίσματος.Η διακοπή του καπνίσματος με την μέθοδο του βελονισμού γίνεται με την χρήση συγκεκριμένου πρωτόκολλου αποτοξίνωσης και ελέγχου των εθισμών.Το διεθνές αυτό σύστημα θεραπείας ονομάζεται  NADA.Περιλαμβάνει την εισαγωγή βελόνων σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος για την αντιμετώπιση των στερητικών συνδρόμων του σώματος,μειώνοντας την επιθυμία και τα συμπτώματα στέρησης.

αισθητικός βελονισμός & βελονισμός προσώπου

Ο βελονισμός προσώπου, είναι μια τεχνική που περιλαμβάνει την εισαγωγή λεπτών βελόνων σε συγκεκριμένα σημεία στο πρόσωπο και τον λαιμό, για να προωθήσει μια πιο νεανική και λαμπερή εμφάνιση.Η εισαγωγή των βελόνων ενεργοποιεί την αναγέννηση των ιστών του δέρματος.Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η ανασύσταση των ιστών του δέρματος,όπου με την χρήση ιαλουρονικού οξέως,το πρόσωπο μας φωτίζεται και αποκτά νεανική όψη

Ο ηλεκτροβελονισμός είναι μια θεραπεία, που περιλαμβάνει τη διέλευση πολύ μικρής ποσότητα ηλεκτρικού ρεύματος μέσα από τις βελόνες του βελονισμού.Ποιό συγκεκριμένα τοποθετούμε τις βελόνες στα κατάλληλα βελονιστικά σημεία  για να ενεργοποιήσουμε την θεραπεία του σώματος.Στην συνέχεια τοποθετούμε στην άκρη των βελόνων τα πηνία, που φέρουν στις βελόνες ελάχιστη ποσότητα ρέυματος.Με αυτή την τεχνική επιτυγχάνουμε την ενίσχυση των επιδράσεων του παραδοσιακού βελονισμού και την τόνωση της θεραπευτικής απόκρισης του σώματος.

Ο ωτοβελονισμός, είναι μια μορφή βελονισμού που περιλαμβάνει τη διέγερση συγκεκριμένων σημείων στο αυτί με λεπτές βελόνες,Η τεχνική αυτή βασίζεται στην θεωρία ότι καθε σημείό του αυτιού μας αντιστοιχεί σε ένα όργανο του σωματός μας.Όταν τοποθετούμε μία βελόνα στο σημείο του αυτιού που αντιστοιχεί στο όργανο που δυσλειτουργεί,τότε ενεργοποιούμε την θεραπεία του.Ο ωτοβελονισμός έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία ενός ευρέος φάσματος καταστάσεων, όπως πόνοι, εθισμοί,απώλεια βάρους και διακοπή του καπνίσματος.

Συνδυασμός Βελονισμού Και Ομοιοπαθητικής
ομοιοπαθητική λειτουργεί

Ο συνδυασμός βελονισμού και ομοιοπαθητικής μετράει πάνω από 100 χρόνια ζωής. Πιο συγκεκριμένα, ο Dr. August Weihe (μαθητής του δημιουργού της ομοιοπαθητικής Hahnemann), συνέδεσε 197  βελονιστικά σημεία του σώματος με αντίστοιχα ομοιοπαθητικά φάρμακα

Παραδοσιακή κινέζικη ιατρική

Οι κινέζοι παρατήρησαν, ότι μετά από ατυχήματα που είχαν κατά τη διάρκεια της εργασίας τους  με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο,ότι υπήρχε μείωση ή ακόμα και εξάλειψη διαφόρων συμπτωμάτων ή ασθενειών ή πόνου, τα οποία βίωναν μέχρι και τη στιγμή του τραυματισμού.

μόξα

Η θεραπεία με μόξα είναι μια τεχνική της παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής  η οποία περιλαμβάνει την καύση του φυτού αρτεμισία, ένα μικρό, σπογγώδες βότανο. Ο σκοπός της θεραπείας με μόξα είναι η ενίσχυση της ροής του αίματος στο σώμα,αλλά και η διέγερση της ροής της ενέργειας .

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΑΣ

Για  κάθε  δέκα (10) θεραπείες βελονισμού σας κάνουμε δώρο δύο (2) θεραπείες ακόμα

ειναι η καταλληλη στιγμη ΓΙΑ ΝΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για να κλείσετε ένα ραντεβού Βελονισμού με πιστοποιημένους θεραπευτές της κινέζικης ιατρικής

Η τοποθεσία μας

Λεωφόρος Κηφισίας 73 Αθήνα - Αμπελόκηποι

Ωρες λειτουργιασ

ΔΕΥΤ-ΠΑΡ: 0900-2100
ΣΑΒ-ΚΥΡ : ΚΛΕΙΣΤΑ

Επικοινωνια

Τηλ:2106619898
ΚΙΝ:6946396770
Email:[email protected]

Το να μοιράζεσαι δείχνει φροντίδα ❤️
Scroll to Top