Αδυνάτισμα με βελονισμό τί πρέπει να γνωρίζετε

Το αδυνάτισμα με βελονισμό είναι μία αποτελεσματική μέθοδος απώλειας βάρους.Ο βελονισμός είναι μία μέθοδος της παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής που περιλαμβάνει την εισαγωγή λεπτών βελόνων στο σώμα.Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η επαναφορά του σώματος στην ισορροπία και κατα συνέπεια στην υγεία.

Υπάρχουν στοιχεία ότι το αδυνάτισμα με το βελονισμό είναι  μία αποτελεσματική μέθοδος για  την απώλεια βάρους.Μειώνει την όρεξη και τις λιγούρες, αυξάνοντας το μεταβολισμό αλλά μειώνοντας ταυτόχρονα το στρές και το άγχος

Βελονισμός και αδυνάτισμα για την κινέζικη ιατρική

Ο βελονισμός βασίζεται στην έννοια του qi δηλαδή της ενέργειας.Όταν η ροή της ενέργειας στο σώμα μας διαταραχθεί η μπλοκαριστεί στους 12 μεσημβρινούς του σώματός μας τότε το σώμα μας ασθενεί.Οι μεσημβρινοί είναι κανάλια τα οποία διατρέχουν το σώμα μας απο άκρη σε άκρη.Κάθε μεσημβρινός αντιστοιχεί σε ένα απο τα όργανα μας.

Όταν ασθενεί κάποιο όργανο τότε η ενέργεια του εξασθενεί και ανισσοροπεί.Τότε ο οργανισμός μας εκφράζει το πρόβλημα με μία ασθένεια.Κάτι τέτοιο σημβαίνει και με την αύξηση του βάρους

Ας τα δούμε όμως λίγο από την αρχή. 

Γιατί παχαίνουμε;

Η κακή διατροφή, η έλλειψη άσκησης, η ανισορροπία στις ορμόνες, η υπερκατανάλωση τροφής, τα τσιμπολογήματα εκτός των κύριων γευμάτων μας, η κακή ψυχολογία, το άγχος, είναι μερικοί από τους κοινούς λόγους για τους οποίους παίρνουμε κιλά.

Πρωτίστως δεν τρώμε καλά, και όταν λέμε καλά, εννοούμε ισορροπημένα, καθώς λείπουν βιταμίνες και θρεπτικές ουσίες από τις τροφές που επιλέγουμε μέσα στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητάς μας.

Έπειτα η κακή ψυχολογία και το στρες μα σπρώχνουν στην υπερκατανάλωση φαγητού, καθώς και ορμονικές διαταραχές.

Ο βελονισμός μειώνει την όρεξη

Αδυνάτισμα με βελονισμό

Το αδυνάτισμα με  βελονισμό μειώνει δραστικά την όρεξη και αυξάνει τον μεταβολισμό.Ο βελονισμός συγκεκριμένων σημείων του σώματος μειώνει την αίσθηση της πείνας τονώνοντας την ενέργεια του στομάχου.

Τοποθετώντας λοιπόν βελόνες στα σημεία που επηρεάζουν το στομάχι το σπλήνα και το νευρικό σύστημα και τους ενδοκρινείς αδένες ελέγχουμε την όρεξη.Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται το αίσθημα της πλειρότητας και ο ασθενής τρώει λιγότερο αλλά και ποιό ποιοτικά γεύματα.

Ο βελονισμός βελτιώνει την ψυχολογία μας

Αποτελεσματικό αδυνάτισμα με βελονισμό

Ο βελονισμός εξισσοροπεί με τα κατάλληλα βελονιστικά σημεία το νευρικό  σύστημα και κατα συνέπεια και το συναίσθημα του θεραπευόμενου, με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η διαθεση του.Όταν ο ασθενής νιώσει καλύτερα τότε και ο οργανισμος αναζητά ποιό υγιεινά φαγητά γιατι έτσι νιώθει καλύτερα.

Ο βελονισμός ρυθμίζει τις ορμόνες

Ο βελονισμός βοηθάει να αδυνατίσουμε ελέγχοντας τις ορμόνες που επηρεάζουν το βάρος μας.Οι ορμόνες αυτές είναι η κορτιζόλη και η ινσουλίνη.Η κορτιζόλη είναι μία ορμόνη του στρές που ελέγχει το βάρος και παράγεται σε υπερβολικά μεγάλες ποσότητες,όταν ο άνθρωπος αγχόνεται πολύ.

Η ινσουλίνη είναι μία ορμόνη που ελέγχει το σάκχαρο στο αίμα και μπορεί να επιρεάσει την άυξηση του βάρους όταν δέν λειτουργεί σωστά.Ο βελονισμός ρυθμίζει την έκριση αυτών των ορμονών και να ρυθμίσει την λειτουργία τους

Η ρύθμιση της Υπόφυσης στο αδυνάτισμα με βελονισμό

Οι εκκρίσεις της υπόφυσης επιδρούν στον μεταβολισμό και διεγείρουν τον θυρεοειδή. Ο βελονισμός ενεργοποιεί ξανά τον υποθάλαμο και διεγείρει τη υπόφυση,που εκκρίνει μια συγκεκριμένη ορμόνη και επηρεάζει ευεργετικά τον μεταβολισμό. Με αυτόν τον τρόπο το σώμα αποθηκεύει σωστά λίπος το οποίο όμως θα μετά θα κάψει αντί απλά να το συσσωρεύσει.

Το αδυνάτισμα με βελονισμό σε συνδυασμό με κατάλληλη διατροφή

Ο βελονισμός σε συνδυασμό με μία σωστή διατροφή,βοηθάει στην απώλεια των περιττών κιλών.Η μείωση των θερμίδων που προσλαμβάνουμε θα αυξήσει το θερμιδικό έλλειμα και η απώλεια θα είναι ποιό γρήγορη.Αυτό που κάνει ο βελονισμός επιπροσθέτως είναι ότι δημιουργεί μία τόνωση στο σώμα και στήριζει την αποφασιστικότητα και την ψυχολογία του ατόμου για να επιτύχει τον στόχο του

Το αδυνάτισμα με το βελονισμό είναι μία μή επεμβατική και ανώδυνη μέθοδος για την απώλεια βάρους.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με άλλες μεθόδους αδυνατίσματος όπως η διατροφή η άσκηση και οι αλλαγές στον τρόπο ζωής

Παράγοντες που επηρεάζουν την απώλεια βάρους

Ο βελονιστής θα πρέπει να κάνει λήψη ενός πλήρους ιστορικού απο τον ασθενή.Η απώλεια των κιλών επηρεάζεται απο πολλές παραμέτρους,

Η ηλικία μας έχει μεγάλη σημασία.όσο νεότεροι είμαστε τόσο ποιό γρήγορα ανταποκρίνεται ο ογανισμός μας στα σήματα που λαμβάνει απο την πίεση- ενεργοποίηση των βελονιστικών σημείων.Όσο μεγαλώνουμε το σώμα μας γίνεται ποιό άτονο στην ενεργοποίηση τον σημείων.

Σε αυτό ευθύνεται η ανάπτυξη σύνθετων και χρόνιων ασθενειών για τις οποίες και εμείς δεν ενεργοποιηθήκαμε να τις αντιμετωπίσουμε εγκαίρως.Σε αυτή την περίπτωση ο βελονιστής πρέπει να διαχειριστεί τον ασθενή με ποιό εξελιγμένες και δυναμικές τεχνικές βελονισμού για να επιτευχθεί ο στόχος της απώλειας των κιλών

Το φύλλο του θεραπευόμενου επηρρεάζει τον χρόνο που θα απαιιτηθεί για να αδυνατίσουμε.Οι άνδρες χάνουν ευκολότερα κιλά γιατί απο την φύση του καταναλώνουν περισσότερες θερμίδες απο τις γυναίκες.Οι γυναίκες έχουν έναν ποιό πολύπλοκο οργανισμό ο οποίος είναι ποιό επιρρεπείς απο τις ορμονολογικές αλλαγές.Μία γυναίκα στην κλιμακτήριο χάνει ποιό δύσκολα αλλα και ποιό αποτελεσματικά βαρος Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα αποτελέσματα του βελονισμού είναι σωρευτικά και μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να φανούν, επομένως είναι σημαντικό να είστε υπομονετικοί και συνεπείς με τη θεραπεία.

Πόσο συχνά πρέπει να κάνω βελονισμό για απώλεια βάρους;

Η συχνότητα των θεραπειών για την απωλεια βάρους εξαρτάται απο την ιδιοσυγκρασία τις αναγκες και το ιστορικό υγείας του ατόμου. Μια τυπική πορεία θεραπείας βελονισμού για απώλεια βάρους είναι συνήθως περίπου 10-12 συνεδρίες δύο φορές την εβδοάδα, αλλά ο ακριβής αριθμός των συνεδριών θα εξαρτηθεί από την ανταπόκριση του ατόμου στη θεραπεία και τη συνολική εικόνα του θεραπευόμενου.

Στην συνέχεια η συχνότητα μπορεί να προσαρμοστεί σε ένα διαφορετικό επίπεδο και ανάλογα με την ανταπόκριση του ατόμου στη θεραπεία και την εκτίμηση του βελονιστή για την πρόοδο του ασθενούς. Μετά την αρχική πορεία της θεραπείας, ο βελονιστής μπορεί να συστήσει ένα πρόγραμμα συντήρησης λιγότερο συχνών συνεδριών για τη διατήρηση των αποτελεσμάτων.

Πόσο βάρος μπορείτε να χάσετε με τον βελονισμό;

Συνήθως, για να χάσει το άτομο από 6 έως 12 κιλά απαιτούνται δύο συνεδρίες ανά βδομάδα για ένα διάστημα περίπου δύομιση μηνών.Έπειτα, σε συνεννόηση με τον βελονιστή σας, οι συνεδρίες λαμβάνουν χώρα όλο και πιο αραιά ενώ η απώλεια των κιλών συνεχίζεται, μέχρι που καταλήγετε να πηγαίνετε 4 φορές τον χρόνο.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να δούμε αποτελέσματα από τον βελονισμό;

Το χρονικό διάστημα που χρειάζεται για να δούμε αποτελέσματα, θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες, όπως το αρχικό βάρος του ατόμου, η συνολική υγεία και η τήρηση μιας υγιεινής διατροφής και προγράμματος άσκησης.

Είναι αποτελεσματικός ο βελονισμός στο αδυνάτισμα;

Διεθνεις φορείς έχουν διεξαγει μελέτες και επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα του βελονισμού στην διαχείρηση και την απώλεια βάρους.Ένας απο αυούς τους οργανισμούς είναι και το εθνικό ινστιτούτο υγείας της Αμερικής

Σε κλινική μελέτη 80 ασθενών που συμμετείχαν σε πειράματα αδυνατίσματος με βελονισμό αποφάνθηκαν ότι: Ο βελονισμός του σώματος σε συνδυασμό με κατάλληλο διατροφικό πρόγραμμα είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός για την απώλεια βάρους αλλά και τη μείωση των φλεγμονων. Κατα συνέπεια ο βελονισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θεραπευτική επιλογή για τον έλεγχο της παχυσαρκίας.

Μία άλλη μελέτη μας δείχνει ότι το αδυνάτισμα με βελονισμό προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στην απώλεια βάρους σε γυναίκες με αυξημένο βάρος είτε βρίσκονται, με ή χωρίς περιεμμηνοπαυσιακό σύνδρομο.Τα αποτελέσματα υποδηλώνουν ότι σημειώθηκε απώλεια σωματικού βάρους και στις δύο περιπτώσεις γυναικών με ταχύτερα αποτελέσματα σε αυτές που βρισκόντουσαν εκτός περιεμμηνοπαυσιακό σύνδρομου.

Σε ποιά σημεία του σώματος βλέπω τα πρώτα αποτελέσματα

Τα πρώτα αποτελέσματα στο αδυνάτισμα τα βλέπω με την ακόλουθη σειρά

Απώλεια των υγρών σώματος

Τα πρώτα κιλά στην απώλεια βάρους οφείλονται στην απώλεια των υγρών και αυτά χάνονται εξαιρετικά γρήγορα.Η απώλεια του νερού του σώμαατος οφείλεταιστην μείωση του γλυκογόνου.Το γλυκογόνο βρίσκεται ώς μορφή ενέργειας στους συκώτι,τους μύες και τα χέρια.Όταν το γλυκογονο μειώνεται τότε το σώμα χάνει τα υγρά του.

Απώλεια του λίπους στο πρόσωπο και τα χέρια

Τα πρώτα σημεία στα οποία βλέπουμε απώλεια λίπους στο αδυνάτισμα με την μέθοδο του βελονισμού,είναι το πρόσωπο και τα χέρια.Εκεί το λίπος είναι ειναι ποιό λεπτό και είναι ποιό εύκολο να χαθεί σε σχέση με άλλα σημεία του σώματος που είναι ποιό πυκνό

Λίπος απο την κοιλιά και τους γοφούς

Στην κοιλιά και τους γοφούς το λίπος χάνεται αλλα,σχετικά ποιό αργά και δύσκολα.Σε αυτά τα σημεία το λίπος είναι ποιό πυκνό και ποιό σντιστέκεται περισσότερο στη απώλεια του βάρους

Λίπος από τα πόδια και τους γλουτούς

Το λίπος σε αυτά τα σημεία είναι εξαιρετικά πυκνό και επίμονο στο αδυνάτισμα,Λόγω της πυκνότητάς του είναι και το τελευταίο που φεύγει για αυτό το λόγω θα χρειαστεί και περισσότερος χρόνος για να δείτε αποτελέσματα σε αυτά τα σημεία του σώματος.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι ο ρυθμός του αδυνατίσματος  με την μέθοδο του βελονισμού εξαρτάται και απο μεμονομένους παράγοντες όπως το αρχικό βάρος, τη συνολική υγεία και την τήρηση μιας υγιεινής διατροφής και προγράμματος άσκησης.

Καίτε θερμίδες από τον βελονισμό;

Στο αδυνάτισμα με την μέθοδο του βελονισμού έχουμε την τόνωση του μεταβολισμού.Η άμεση καύση των θερμίδων γίνεται κυρίως με την κίνηση του σώματος και την άσκηση.Παρόλο που κατα τη διάρκεια του βελονισμού έχουμε την απώλεια θερμίδων,ωστόσο δέν αποτελεί την κύρια πηγή καύσης.

Το αδυνάτισμα με την μέθοδο του βελονισμού είναι μία ολιστική προσέγγιση που συμαίνει ότι αντιμετωπίζει όχι μόνο την απώλεια του βάρους,αλλά και τις συναισθηματικές και ψυχολογικές παραμέτρους της κατάστασης του ασθενούς

Ο βελονισμός μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση της όρεξης

Το αδυνάτισμα με βελονισμό  βοηθά στην μείωση της όρεξης.Μειώνει τις λιγούρες και την επιθυμία για γλυκά.Επίσης βοηθάει στην μείωση του στρές και του άγχους καθώς και στην άυξηση του μεταβολισμού.

Σε ποιά σημεία τοποθετούνται οι βελόνες

Στο αδυνάτισμα με την μέθοδο του βελονισμού τοποθετούνται βελόνες σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος που είναι γνωστό ότι ρυθμίζουν την πείνα και το μεταβολισμό.Επίσης τοποθετούνται βελόνες σε σημεια που επιρρεάζουν το νευρικό σύστημα και προάγουν την χαλάρωση. Αυτά τα σημεία μπορεί να περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων Zusanli (ST36), Sanyinjiao (SP6), Neiguan (PC6), Shenmen (HT7), Baihui (GV20).

Zusanli (ST36): Αυτό το σημείο βρίσκεται στο πόδι, τέσσερα πλάτη δακτύλων κάτω από το γόνατο, στην εξωτερική πλευρά του ποδιού. Πιστεύεται ότι βοηθά στη ρύθμιση του πεπτικού συστήματος, βελτιώνει το μεταβολισμό και μειώνει την επιθυμία.

Sanyinjiao (SP6): Αυτό το σημείο βρίσκεται στο πόδι, σε πλάτος τριών δακτύλων πάνω από τον αστράγαλο, στην εσωτερική πλευρά του ποδιού. Πιστεύεται ότι βοηθά στη ρύθμιση του ενδοκρινικού συστήματος, βελτιώνει την ορμονική ισορροπία και μειώνει το στρες και το άγχος.

Neiguan (PC6): Αυτό το σημείο βρίσκεται στον καρπό, δύο δάχτυλα πλάτη πάνω από την πτυχή του καρπού, ανάμεσα στους δύο τένοντες. Πιστεύεται ότι βοηθά στη ρύθμιση του νευρικού συστήματος, στη μείωση του στρες και του άγχους και στη βελτίωση της πέψης.

Shenmen (HT7): Αυτό το σημείο βρίσκεται στον βραχίονα, στον καρπό, στην κοιλότητα μακριά από τη στυλοειδή απόφυση της ακτίνας. Πιστεύεται ότι βοηθά στη ρύθμιση της συναισθηματικής κατάστασης, μειώνει το στρες και το άγχος και βοηθά στην αϋπνία.

Baihui (GV20): Αυτό το σημείο βρίσκεται στο κεφάλι, στη μέση γραμμή του κεφαλιού, στο επίπεδο της κορυφής των αυτιών. Πιστεύεται ότι βοηθά στη ρύθμιση του κεντρικού νευρικού συστήματος, στη μείωση του στρες και του άγχους και στη βελτίωση της συνολικής ευεξίας.

Μπορεί ο βελονισμός να βοηθήσει με την επιθυμία για ζάχαρη;

Το αδυνάτισμα με βελονισμό, πιστεύεται ότι βοηθά στη ρύθμιση των ορμονών που επηρεάζουν την όρεξη και την επιθυμία, συμπεριλαμβανομένης της ινσουλίνης και της κορτιζόλης, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει στη μείωση της λαχτάρας για ζάχαρη. Ρυθμίζοντας αυτές τις ορμόνες, ο βελονισμός μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της λαχτάρας για γλυκά τρόφιμα και μπορεί να βοηθήσει στην εξισορρόπηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα.

Ορισμένα σημεία βελονισμού όπως ο σπλήνας 6 (SP6), το στομάχι 36 (ST36), ο νεφρός 3 (KD3) χρησιμοποιούνται συνήθως για τη μείωση της λαχτάρας για ζάχαρη και τη βελτίωση της πέψης. Ο βελονισμός μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση του στρες και του άγχους που μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματική κατανάλωση φαγητού και λαχτάρα για γλυκά τρόφιμα.

Ο ηλεκτροβελονισμός στο αδυνάτισμα

Ο ηλεκτροβελονισος βοηθαει στο αδυνατισμα και στην λιπόλυση

Εναλλακτικά, εξίσου καλά αποτελέσματα έχει και ο ηλεκτροβελονισμός.Η μέθοδος αυτή είναι μία μέθοδος η οπόια είναι 3 φορές ποιο δυναμική απο την θεραπεία με απλό βελονισμό. Έχει ποιό σύντομα και σίγουρα αποτελέσματα και βοηθάει ποιό εύκολα στην λυπολυση.

Πέρα όμως απο αυτή την ιδιότητα ο ηλεκτοβελονισμός μπορεί να θεραπεύσει συνθήκες εξάρτησης. Έτσι σιγά σιγά θα κατευνάσετε το αίσθημα της πείνας, του ανικανοποίητου, του εκνευρισμού και του στρες που οδηγούν στην υπερφαγία, Θα νιώσετε ικανοποιημένοι, ευτυχισμένοι, πλήρεις, ειδικά όταν δείτε το σώμα σας να αδυνατίζει και να απαλλάσσεστε από το βάρος κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Αδυνάτισμα με βελονισμό στο αυτί

Ο βελονισμός στο αυτί είναι αποτελεσματικός στην διακοπή καπνίσματος

 Όσο περίεργο και να ακούγεται, το αδυνάτισμα με βελονισμό στο αυτί, διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην απώλεια βάρους. Υπάρχουν περίπου 130 σημεία στο αυτί που διεγείρονται μέσω του βελονισμού. Επίσης διεγείρονται και σημεία γύρω από το στόμα, σε αδένες, στο λεπτό έντερο, στον θυρεοειδή, στη σπλήνα και σε άλλα σημεία που εμπλέκονται στο αίσθημα της πείνας και έχουν καθοριστικό παράγοντα στην απώλεια βάρους.

Κάθε  φορά που το άτομο νιώθει να πεινά, ασκεί απαλή πίεση στα σημεία αυτά. Έτσι απελευθερώνονται ενδορφίνες που φέρνουν το αίσθημα του κορεσμού και της ικανοποίησης. Υπάρχουν πολλά σημεία στο αυτί που σας βοηθούν να ελέγχετε την πείνα σας. Ο βελονισμός στο αυτί η αλλιώς ο ωτοβελονισμός είναι εντελώς ακίνδυνος. Η διέγερση στο σημείο αυτό προκαλεί αίσθημα πληρότητας και καταστέλλει την όρεξη.

Το σώμα σας αποτοξινώνεται μετά τον βελονισμό;

Πιστεύεται ότι βοηθά το σώμα να αποτοξινωθεί, προάγοντας τη ροή του Qi, ή ενέργειας, σε όλο το σώμα. Αυτή η αυξημένη ροή Qi πιστεύεται ότι βοηθά στην απελευθέρωση τοξινών και ακαθαρσιών από το σώμα. Η απελευθέρωση αυτών των τοξινών και των ακαθαρσιών μπορεί να οδηγήσει σε ένα αίσθημα χαλάρωσης, βελτιωμένα επίπεδα ενέργειας και γενικά βελτιωμένη υγεία.

Ο βελονισμός μπορεί να βοηθήσει στη λειτουργία του ήπατος και των νεφρών, τα οποία είναι τα όργανα που είναι υπεύθυνα για την αποτοξίνωση του σώματος. Με την προώθηση της ροής του Qi, ο βελονισμός μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της λειτουργίας αυτών των οργάνων και να αυξήσει την ικανότητά τους να αποτοξινώνουν το σώμα.

Είναι αποτελεσματικός ο βελονισμός στο αδυνάτισμα;

Διεθνεις φορείς έχουν διεξαγει μελέτες και επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα του βελονισμού στην διαχείρηση και την απώλεια βάρους.Ένας απο αυούς τους οργανισμούς είναι και το εθνικό ινστιτούτο υγείας της Αμερικής

Σε κλινική μελέτη 80 ασθενών που συμμετείχαν σε πειράματα αδυνατίσματος με βελονισμό αποφάνθηκαν ότι: Ο βελονισμός του σώματος σε συνδυασμό με κατάλληλο διατροφικό πρόγραμμα είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός για την απώλεια βάρους αλλά και τη μείωση των φλεγμονων. Κατα συνέπεια ο  βελονισμός  μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θεραπευτική επιλογή για τον έλεγχο της παχυσαρκίας.

Μία άλλη μελέτη μας δείχνει ότι ο βελονισμός για αδυνάτισμα προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στην απώλεια βάρους σε γυναίκες με αυξημένο βάρος είτε βρίσκονται με ή χωρίς περιεμμηνοπαυσιακό σύνδρομο.Τα αποτελέσματα υποδηλώνουν ότι σημειώθηκε απώλεια σωματικού βάρους και στις δύο περιπτώσεις γυναικών με ταχύτερα  αποτελέσματα σε αυτές που βρισκόντουσαν εκτός περιεμμηνοπαυσιακό σύνδρομου.

 

Καλέστε μας τώρα για να συζητήσουμε για το θέμα που σας απασχολεί για μία δοκιμάσετε την θεραπεία του βελονισμού για το αδυνάτισμα στις καλύτερες τιμές 

Διαβάστε περισσότερα: Υπηρεσίες βελονισμού

Scroll to Top