Μασάζ Κυτταρίτιδας

Διάρκεια 20' Τιμή : 25 €

Απολαύστε ένα μασάζ κυτταρίτιδας στο χώρο μας

Το μασάζ κυτταρίτιδας με βεντούζες,είναι μια θεραπεία μασάζ που περιλαμβάνει τη χρήση βεντούζες στο δέρμα για τη βελτίωση της κυκλοφορίας και τη μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας.

Κατά τη διάρκεια ενός μασάζ κυτταρίτιδας με βεντούζες, ένας θεραπευτής θα εφαρμόσει λάδι ή λοσιόν στο δέρμα και στη συνέχεια θα τοποθετήσει τις βεντούζες στις πληγείσες περιοχές. Στη συνέχεια, ο θεραπευτής θα μετακινήσει τα κύπελλα με κυκλική κίνηση για να δημιουργήσει ένα αποτέλεσμα που μοιάζει με κενό, το οποίο μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της ροής του αίματος και στη διάσπαση των λιπαρών εναποθέσεων κάτω από το δέρμα.

Το μασάζ μπορεί να είναι ελαφρώς έντονο, αλλά δεν πρέπει να είναι επώδυνο. Μετά το μασάζ, μπορεί να παρατηρήσετε ερυθρότητα ή μώλωπες στο δέρμα, που θα πρέπει να εξασθενίσουν μέσα σε λίγες μέρες.

Υπάρχουν  ενδείξεις ότι το μασάζ κυτταρίτιδας με βεντούζες μπορεί να είναι αποτελεσματικό στη μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας.Είναι όμως σημαντικό να σημειωθεί ότι το μασάζ πρέπει να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλες πρακτικές υγιεινού τρόπου ζωής, όπως η τακτική άσκηση και μια ισορροπημένη διατροφή, για να δείτε τα καλύτερα αποτελέσματα. 

Scroll to Top