αερογαστρία

Ανακουφιστείτε από την αερογαστρία με ομοιοπαθητική

Η λέξη αερογαστρία χρησιμοποιείται για να περιγράψει την διάταση του στομάχου λόγω της ύπαρξης αέρα. Αυτό συνήθως προκύπτει από την αεροφαγία, δηλαδή την επαναλαμβανόμενη κατάποση αέρα κατά την διάρκεια του γεύματος.

Επίσης, το να καταναλώνουμε βαριά φαγητά και να μπερδεύουμε πολλές και διαφορετικές τροφές μαζί, μπορεί να οδηγήσει σε αερογαστρία.

Πιθανό είναι και το να καταναλώσουμε τροφές ακατάλληλες για το στομάχι μας και να οδηγηθούμε στο φούσκωμα και πάλι, πράγμα που γίνεται οδυνηρό όταν επαναλαμβάνεται.

Συμπτώματα

Η αερογαστρία συνοδεύεται από συμπτώματα όπως: το βάρος στο στομάχι (το οποίο το αισθανόμαστε γεμάτο), πρήξιμο στο στομάχι, καούρα (μιας και ανεβαίνουν τα γαστρικά υγρά), συχνό ρέψιμο γιατί ο οργανισμός μας προσπαθεί να απεγκλωβίσει τον παγιδευμένο αέρα (πολλές φορές συνοδεύεται από κακοσμία και μπορεί να οδηγήσει και σε εμετό).

Όλα αυτά προκαλούν στρες και νευρικότητα στους πάσχοντες, οι οποίοι τελικά ταλαιπωρούνται από την αερογαστρία.

Θεραπεία με ομοιοπαθητική

Η θεραπεία της ομοιοπαθητικής για την περίπτωση της αερογαστρίας, είναι αποτελεσματική και μη επιθετική. Όποιος υποβληθεί σε θεραπεία με τα κατάλληλα ομοιοπαθητικά φάρμακα, κατορθώνει να εξαφανίσει τα ενοχλητικά συμπτώματα που τον ταλαιπωρούσαν μέχρι τώρα.

Η ομοιοπαθητική έχει αναπτύξει ποικιλία σκευασμάτων για να αντιμετωπίσει την αερογαστρία, με ουσίες που έχουν τονωτικές αλλά και καταπραϋντικές ιδιότητες.

Έτσι, υπάρχουν ομοιοπαθητικά φάρμακα για να θεραπεύσουμε την αίσθηση καύσου στο στομάχι, το ρέψιμο, το φούσκωμα, ακόμη και άλλα αν η πάθηση προέρχεται από στρες και νευρικότητα.

Η αερογαστρία δεν αποτελεί σοβαρή νόσο, αν δεν την αφήσουμε εμείς να γίνει. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση έγκαιρα, για να μην πάρει διαστάσεις. Αν το αμελήσουμε μπορεί να εμφανιστούν πιο σοβαρά συμπτώματα, όπως πυρετός, απώλεια βάρους, αναιμία κ.α.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας: +302169001940 +306947010565 για να κλείσετε ένα ραντεβού με τον ειδικό θεραπευτή μας και να λύσετε το πρόβλημα που σας δημιουργεί η αεροφαγία.

Η ομοιοπαθητική θεραπεία θα σας προτείνει την πιο ήπια και φυσική λύση για τον οργανισμό σας.

Το να μοιράζεσαι δείχνει φροντίδα ❤️
Scroll to Top