Lilium Tigrinium

Lilium Tigrinium

 

Η ομοιοπαθητική είναι από τις τέχνες που εξελίσσεται ραγδαία όσο περνάνε τα χρόνια. Οι ειδικοί ομοιοπαθητικοί ανακαλύπτουν πολλά φάρμακα και τα μοιράζονται για το καλό της ανθρωπότητας. Κάποια από αυτά προέρχονται από φυτά, ζώα, πολύτιμους λίθους αλλά και στοιχεία της γης. Τα περισσότερα είναι σημαντικά και πολύτιμα, ενώ πολλά από αυτά είναι σπάνια και δεν τα βρίσκεις εύκολα.

Όπως και να έχει, πριν δοκιμάσεις οποιοδήποτε ομοιοπαθητικό φάρμακο, καλό θα ήταν να συμβουλευτείς έναν ειδικό ομοιοπαθητικό γιατρό.

Ας μιλήσουμε για το Lilium tigrinium:

Το ομοιοπαθητικό φάρμακο Lilium tigrinium, παράγεται από το πανέμορφο φυτό που γνωρίζουμε όλοι, τον κρίνο. Ένα τόσο ευαίσθητο αλλά παράλληλα, πολύ χρήσιμο φυτό.

Αυτό το φάρμακο συνταγογραφείται σε άτομα που υποφέρουν από ορμονικά προβλήματα, ασθένειες της ευαίσθητης περιοχής, όπως και διάφορες αιτίες που τα προκαλούν. Εκτός από τις γυναίκες, αυτό το φαινόμενο μπορεί να εμφανιστεί και στους άντρες σε παρόμοιες ασθένειες εκείνης της περιοχής όπως δερματίτιδες και αιμορροΐδες.

Είναι το κατάλληλο ηρεμιστικό για ανθρώπους που έχουν χρόνια ορμονικά προβλήματα και αντιμετωπίζουν διάφορες εναλλαγές της διάθεσης αλλά και της συμπεριφοράς τους. Κάποιες από αυτές είναι τα αυξημένα νεύρα, η έντονη κινητικότητα, τα έντονα συναισθήματα όπως φόβος, κλάμα, συγκίνηση. Αυτά τα συμπτώματα μπορούν να εξαφανιστούν με το Lilium tigrinium. Επίσης, εξαφανίζει τις ζαλάδες και την αυξημένη πίεση και χαλαρώνει τον οργανισμό του ασθενή.

Ο ασθενής που εμφανίζει κάποιο από αυτά τα συμπτώματα δεν θα πρέπει να νιώθει ντροπή. Με τη χορηγία ενός απλού ομοιοπαθητικού φαρμάκου από τον κατάλληλο ομοιοπαθητικό γιατρό, θα εξαφανιστούν όλα τα συμπτώματα και θα νιώσει πάλι υγιής και ελεύθερος.

Χαρακτηριστικά του Lilium tigrinium:

Το υπέροχο αυτό φυτό, ανήκει στην οικογένεια των Λειριοειδών. Πιο συχνά το βρίσκεις στα βάθη της Ασίας αλλά υπάρχει παντού στον κόσμο όπου κι αν κοιτάξεις. Το όνομα της το πήρε από το χαρακτηριστικό πορτοκαλί της χρώμα με τα έξι πέταλα που έχουν μαύρες  ρίγες πάνω τους και θυμίζουν τίγρη. Είναι η αυτοαποκαλούμενη ‘’τίγρης των φυτών’’.

Είναι επίσης, το κατάλληλο φάρμακο για τις παθήσεις της καρδιάς, για νευρολογικά και ψυχολογικά προβλήματα, όπως επίσης και για όσα  αναφέραμε στην αρχή.

Το προφιλ του φαρμακου Lilium Tigrinium

Αν χαρακτηρίζαμε αυτό το φάρμακο ως γυναίκα, το προφίλ της θα ήταν κάπως έτσι:

Μία γυναίκα με μεγάλα εκφραστικά μάτια και λευκή επιδερμίδα. Της αρέσει να μαθαίνει καινούρια πράγματα και το αγαπημένο της χόμπι είναι να διαβάζει βιβλία. Είναι ρομαντική και γλυκιά αλλά μέσα της κρύβεται ένα φλογερό ταπεραμέντο. Μπορεί να φαίνεται ήσυχη αλλά αν θελήσεις να τσακωθείς μαζί της, δεν θα βγάλεις άκρη. Είναι νευρική και ξεσπάει πολύ εύκολα σε όποιον βρίσκεται εκείνη τη στιγμή απέναντι της. Επίσης, είναι περήφανη και ισχυρογνώμον και δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της.

Κάποια από αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν και οι ασθενείς που έχουν ανάγκη αυτό το φάρμακο. Από εκεί μπορείς να καταλάβεις ότι αυτοί οι άνθρωποι ουσιαστικά υποφέρουν από κάτι που ούτε οι ίδιοι δεν γνωρίζουν. Αυτό τους αγχώνει περισσότερο μιας και ο χαρακτήρας τους, θέλει να είναι σταθεροί χωρίς αμφιβολίες. Την απάντηση σε όλες σου τις απορίες θα στη δώσει ένας ομοιοπαθητικός ειδικός.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για το Lilium tigrinium; Ένας ειδικός ομοιοπαθητικός γιατρός θα σε βοηθήσει και θα σου υποδείξει τι πρέπει να κάνεις και τι θεραπεία χρειάζεσαι αναλόγως τα συμπτώματα που εμφανίζεις. Δεν έχουμε όλοι τον ίδιο οργανισμό και δεν έχουμε τις ίδιες ανάγκες, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Σε αυτό θα βοηθήσει η κατάλληλη ομοιοπαθητικός για να λύσεις ότι πρόβλημα έχεις. Η χρήση ομοιοπαθητικών φαρμάκων χωρίς τη χορήγηση κάποιου ομοιοπαθητικού γιατρού, δεν προτείνεται.

Καλέστε μας τώρα για να συζητήσουμε για το θέμα που σας απασχολεί.

Το να μοιράζεσαι δείχνει φροντίδα ❤️
Scroll to Top